Свързани новини

28.11.2011 15:38

Нови обвинени за смъртта на Яна?

Видян 1778 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като и двамата задържани за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина на 10-и юли бяха освободени, се оказа възможно да бъдат повдигнати нови обвинения. Говорителят на Софийската градска прокуратура Маргарита Немска посочи, че следите по случая са разнопосочни. На местопрестъплението е открит биологичен материал от повече от две лица, различен от този на жертвата.

До момента единственият обвиняем за смъртта на Яна Кръстева е Пламен Трифонов. Миналата седмица Софийският апелативен съд го пусна от ареста, тъй като съдиите прецениха, че към момента липсва обосновано предположение, че Трифонов е убиецът на Яна. По разследването са разпитани над 30 свидетели и са назначени над десет експертизи. Сред тях е и психиатричната експертиза на Николай Русинов-Чеци, който е бил с Яна в нощта на убийството й. Той също бе заловен и после освободен по случая. Според показанията на Русинов, който се укриваше известно време, преди да се предаде на разследващите органи, той е бил с Яна до 6,00 часа сутринта в парка, а след като си тръгнал, тя все още е била жива.


Версията му обаче противоречи на резултатите от съдебно-медицинска експертиза, която сочи, че смъртта на Яна е настъпила в периода между 0,00 часа и 4,00 часа. Яна беше открита мъртва близо до заведението Маймунарника. Аутопсията показа, че 28-годишното момиче е било удушено.


В предаването Карбовски: Директно пък таксиметровият шофьор Георги Петров се появи и свидетелства, че Трифонов е излязъл призори от Борисовата градина. Именно пред Карбовски през юли изповед направи и другият заподозрян за убийството на Яна – Николай Русинов-Чеци. Той беше освободен с мотива, че доказателствата не сочат, че той е убиецът.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

скорпион