Свързани новини

25.11.2011 12:47

Идат височайши оставки

Видян 1357 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Очакваните промени в кабинета, които всяко правителство прави след местните избори малко след средата на мандата назряват. Във вчерашния си брой вестник Стандарт реално изясни мнението си кой трябва да си ходи. Влиятелният всекидневник разкри мега скандал със спортния министър за 3,4 милиона лева, които ще бъдат хвърлени в нищото за спорт на открито през януари.
“Чакат се будали да рискуват някоя бронхопневмония, за да направят кефа на министър Свилен Нейков... Не са обаче будали Нейков и неговите хора, тъй като по ескимоската програма искат да усвоят 3,4 милиона лева от европейски фондове. Как ще го направят, карайки хората да мръзнат на стадионите цяла зима, не е ясно. Май най-добре да си внесат ескимоси.
Жалко, че за параван на безумията са поканени достойни спортисти и треньори като Йордан Йовчев, Евгения Раданова и др...Нейков да се замисли над някоя свястна програма, защото досега с нищо не помага на нацията. При неговото управление само 6 % от българите спортуват. По заболяемост сме първи в Европа”.
В задачата се пита още защо министър Нейков, известен с това, че не може да изрече дори едно логично изречение, не се е разграничил от съмнителния приятелски кръг Лабиринт, наказан вече от НАП и Инспекцията по труда, разобличен и за търговия с фалшиви картини.
Не остава по-назад и друга, плачеща за оставка. Това е Госпожа Софарма, носеща гражданското име Гергана Павлова. От 19’ започна серия от разкрития в медиите как заместник-министърът на здравето играе роля в един своеобразен здравен октопод, който над 10 години души болниците и народа на България. Бранят се интересите на една определена компания. Журналисти, онкоболни, здравни мениджъри, фармацевти, пациентски организации – всички като един поискаха тази дама и другите, близки до Софарма (водещ производител и търговец на лекарства, акционер в осигурителни фондове и частни болници) да бъдат извадени поради очебиен конфликт на морал от НЗОК и Министерството на здравеопазването. Или пък то да бъде прекръстено веднъж завинаги на Министерство на Огнян Донев.
В същото време друг министър, готов за уво 2011, избра хитра тактика. Трайчо Трайков ще бяга от отговорност на световно турне. Последната му поразия, която разкрихме, е ясна за всеки, който се занимава с еврохондове у нас. Не може при орязан почти наполовина за 2 години бюджет на БАН, при отчайващо ниска производителност и демодираност на родната икономика, да усвоим 0,5%!!! от програмата Иновации.   



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

водолей