Свързани новини

06.11.2011 11:26

"Четири лапи" започва кампания за хуманно отношение към животните

Видян 1543 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Фондация "Четири лапи" започва от днес кампания за отговорно и хуманно отношение към домашните и бездомни животни, предаде БНР. Проявата ще се проведе пред Братската могила в Борисовата градина в София между 15 и 17 часа.


Кампанията започва с парти, на което Фондация "Четири лапи" ще популяризира проектите си за грижи, както за бездомните животни, така и за домашните. В проявата ще се покажат и различни видове спорт с кучета и как става тяхното обучение, каза Явор Гечев. Той допълни, че ще има още много награди, музика и забавления за приятелите на животните.


За края сме оставили един конкурс за най-уникален домашен любимец.


Не е правилно да се смята, че грижата за домашния любимец се свежда до това животното да бъде подслонено и нахранено. Човек предварително трябва да прецени дали може да се грижи за него или не.


Има случаи, в които в един момент човек не може да се грижи повече за домашния си любимец. Едната възможност е да се търси съдействие от неправителствени организации, които имат приюти. Другата възможност е да се използват сайтове с обяви в интернет за животни, на които им се търсят собственици.


Сред популярните породи кучета е хъски, но те са трудни за отглеждане заради характера им.


Когато човек си взима немска овчарка, мопс или лабрадор, които също са от популярните породи, трябва да си дава сметка, че това са породи, които имат специфични заболявания и лечението не винаги е толкова евтино, колкото човек си мисли.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и