Свързани новини

26.09.2011 13:54

Плашат Волен с бомба

Видян 1365 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Началото на предизборната кампания на Атака беше помрачено от бомбена заплаха. Анонимен сигнал хвърли в паника цялата полиция в Козлодуй.


На телефон 112, минути преди 19 часа в събота е съобщено за поставено взривно устройство в близост до мястото, където в същия момент се провеждал митинг на партията. По време на обаждането, вървяла речта на лидера на Атака Волен Сидеров на площада в крайдунавския град. Кандидатът за президент и неговият вице Павел Шопов обаче дори не разбрали за заплахата.


Униформените от града били вдигнати на крак и претърсили обстойно цялото пространство в близост до митинга за взривно устройство. Служителите на града не открили нито един съмнителен пакет или изоставена чанта.


Кандидатът за президент Волен Сидеров и вицето му Павел Шопов били на трибуната и даже не разбрали, че през това време полицията издирва източника на опасността. Установено било, че телефонният терорист се е обадил от уличен телефон в центъра. Гласът му звучал провлачено.


След края речта си лидерът на Атака посети и есенния панаир във Враца. Той обиколи всички сергии и си купи ножове, фенерче, транзистор, чорапи, дървена дъска и чук за пържоли. „Все неща, които са нужни за лагеруването ни по пътищата в страната до вота“, коментира кандидатът за държавен глава.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

близнаци