09.09.2011 11:48

Как Илияна Йотова коментира 9-ти септември?

Видян 2022 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Девети септември е естественото място за среща на поколенията. Днешният празник доказва пълния провал и фиаско на  всички "демократи", които повече от 20 години се опитват да пренапишат историята. Както всички европейски народи ние честваме победата над фашизма в България и почитаме героите си.

 Когато започнахме срещите на поколенията преди ... години, имахме своите страхове. През годините, след 1989, имаше хора които побързаха да захвърлят показно партийния си билет, други, които ни обърнаха мълчаливо гръб, трети които си тръгнаха обидени от пренебрежението и безразличието. Не малко, които преминаха през цялото ветрило на политическия спектър.  Срещите обаче показаха, че достойните членове и симпатизанти на социалистическата идея са с нас, че истинските социалисти могат да намерят сила в себе си, да преглътнат горчилките и всички заедно да продължим напред. Не заради властта, а за добруването на хората, така както ни завеща дядо Благоев.


Днес отново сме пред избор. Отново имаме срещу себе си опоненти, които не подбират средствата срещу нас. Правото е на наша страна. След повече от 20 години синьо управление на София, днес имаме най-западналата столица, най-мръсния и неуреден град. Имаме управление, което продължи създадените през годините схеми за източване и ограбване на средствата, които трябва да служат на гражданите. Имаме некомпетентни и безлични управници, които изпълняват чужда воля в името на частни интереси.


Имаме силна и достойна кандидатура в лицето на Георги Кадиев, имаме силен и амбициозен екип за общински съветници, в който ръка за ръка върви младостта с опита.  Имаме всички шансове да успеем. Да го направим!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

риби

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик.