Свързани новини

05.08.2011 19:14

Комици рекламират Министерство на Земеделието

Видян 3473 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 4.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

Рекламни клипове с участието на известни български актьори бяха публикувани на електронната страница на Министерството на Земеделието и Храните. Новите рекламни клипове за ПРСР - Програма за Развитие на Селските Райони могат да бъдат видени на следния адрес в интернет: http://www.mzh.government.bg/mzh/bg/Video.aspx


Кратките 30 секундни рекламни филми са с участието на известни български актьори - Кръстьо Лафазанов, Руслан Мъйнов, Христо Гърбов и членът на СЕМ Ернестина Шинова. Спотовете ще се излъчват по 60 телевизии из цялата страна. Приблизителната стойност на обществената поръчка за клиповете е не по-малко от 200 000 лв., коментират рекламни спецове.


Министърът на земеделието Мирослав Найденов съобщи, че по Програмата за развитие на селските райони към момента договореността е 35-36%, предаде Дарик. Той допълни, че усвояемостта по тази програма е 25 на сто. Найденов коментира още, че страната е изплатила 97-98% от директните плащания и по този показател България е първенец. Министърът коментира, че една година след въвеждането на стандарта „Стара планина” българинът яде по-качествена храна. Той бе категоричен, че през лятото ще продължат проверките за злоупотреби. При тях са констатирани доста нарушения при хотели и ресторанти, някои от тях са затворени, каза министърът. „Не можем да си обясним цена на ол инклузива в рамките на 3-5 лева”, допълни той. Найденов каза още, че за първи път през тази година зърнопроизводителите са казали, че мелниците търсят пшеница с високо качество за брашно за стандарта „България”. По думите му тази пшеница се купува с 30-40 лева по-скъпо за тон, посочва БТА. Очакванията са през тази година добивът на пшеница да е около 4,1 милиона тона, като през миналата година той е бил 3,9 милиона тона, посочи Найденов. Той обясни, че в момента качествената пшеница е на цена от около 380 лева за тон.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат