Свързани новини

01.07.2011 12:58

Любовна драма с княз и булка беглец

Видян 1946 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бедният ни народ обича сапунки за богати, затова в новия брой на седмичника Супер 19' сме разказали за една невероятна любовна драма от Монако, достойна за висококласен сериал.
Оказа се, че главата на Княжеството Албер II за една бройка да бъде зарязан от ослепителната си годеница Чарлийн Уитсток преди днешната им сватба. Твърди се, че 32-годишната бивша плувкиня от ЮАР, родена в Родезия (Зимбабве), е заковала в крачка своя възлюбен, който е на цели 53, броени часове преди второто по мащаби светско събитие на годината в света след сватбата на принц Уилям с Кейт Мидълтън.


Чарлийн, която се запознава с Албер II през 2000-ата, а го залюбва през 2004-а, почти го хванала на калъп с неизвестна конкурентка и така се вбесила, че си събрала партакешите от двореца Пале Принсие и тръгнала да хваща самолета от Ница в неизвестна посока. Тя била забелязана на летището да плаче, като подозренията са, че била разбрала, че любовницата на Албер II даже е бременна. Това било убийствен шок за красавицата, още повече, че палавият княз вече има две извънбрачни деца. Говори се, че Албер II пратил по петите на Чарлийн част от свитата си, както и полиция, която я прибрала обратно във фамилния замък.


Ако котка или както става ясно – някоя мацка, междувременно не им мине път, днес точно в 18 часа българско време двамата трябва да си кажат „да“ в Тронната зала на двореца, а утре  е църковният брак в дворцовия комплекс под открито небе. Именно с цел осигуряване на авиационната безопасност по време на сватбата на княз Албер II е създадена временна забранена за полети зона в Монако, се казва в нарочен правителствен документ. Нарушителите ще бъдат глобявани от 15 000 до 45 000 евро, заплашени са даже със затвор от половин до една година.     


След церемонията, която ще завърши с традиционното махане от терасата на Огледалната зала на двореца, новата брачна двойка е домакин на специален концерт за всичките си 15 000 ВИП гости с участието на бандата Ийгълс – 2-часов екшън на местния стадион Луи II.
За съжаление не всички, а само приятели и роднини на княжеското семейство, са поканени на коктейла. Менюто за него е на кулинарния гуру и дългогодишен готвач №1 в света Ален Дюкас. Той е майсторът на ястията в култовия и принадлежащ на княжеското семейство Грималди Хотел дьо Пари до казиното в Монте Карло. Блюдата са средиземноморски, но има и южноафрикански, издаде маестрото.


Гвоздеят ще бъде къпане на булката с любимото по Ривиерата шампанско Перие-Жое, което ще се лее като река и за гостите. В 23 часа българско време цяло Монако ще се весели на пристанището, където специално светлинно и звуково шоу ще направи не друг, а самият гуру на електронната музика Жан-Мишел Жар.
Утре пък 3500 души ще могат да станат свидетели на официалната религиозна церемония по бракуването. За разлика от родителите си княз Рение и актрисата Грейс Кели, Албер не е избрал местната катедрала за церемонията. След като приключи канонът, младоженците се отправят към малка черква, където ще се извърши ритуалното хвърляне на букета.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

везни

Днес ще намерите равновесие между личния и професионалния си живот

Днес ще намерите равновесие между личния и