09.06.2011 17:33

30 000 гледат италиански дизайн в Централна баня

Видян 2143 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Седмица на италианския дизайн ще се проведе в Централна баня. Организатори са
Casa Sicilia Bulgaria и Al.Ba Design. Събитието ще е факт от днес до 18 юни. Организаторите обаче са решили официалното откриване да е на 14-и юни, а ВИП-коктейлът - 16-и. 


Sofia Design Week е първият и най-голям фестивал за дизайн в България. Покрива различни сектори от дизайна – индустриален, графичен, комуникационен, интерактивен, рекламен. Това е третото поред издание на фестивала и първото организирано участие на италианския дизайн. Мотото тази година е: DESIGN IS ALL AROUND (Всичко е дизайн).


Институциите, партниращи на фестивала, са община София, Министерство на културата, Institut Francias, British Council, America for Bulgaria Foundation, Casa Sicilia Bulgaria. Целта на организираната италианска изложба е да се покаже на българската публика италианският индустриален дизайн на предмети, получили международни награди за дизайн и подписани от световно известни дизайнери.


Тази изложба ще бъде най-голямата витрина на италиански дизайн, представяна някога в България и ще бъде посетена от около 30 000 души, имайки предвид предходните издания на Sofia Design Week. За първи път в рамките на фестивала за дизайн ще бъдат представени организирано предмети на италианския дизайн и това именно в годината на 150-годишнината от обединението на Италия.
Фирмите, които се представят са: Kartell, Flos, Bisazza, Catalano, Chelini, Gruppo Busnelli, VG New Trend, Novellini, Luciano Zonta, Slide, Moroso, Edra, Lago.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион