Свързани новини

20.04.2011 16:22

Най-чаканото събитие за дизайн - през юни

Видян 1252 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Предстои най-чаканото събитие за дизайн в България – Международният фестивал Sofia Design Week, организиран от списание ЕДНО и Фондация Америка за България. Под мотото - Дизайнът е навсякъде, тази година той ще се проведе от 10 до 18 юни, като е един от акцентите в Културния календар на Столична община и ще включва рекорден брой събития, участници и локации. Те ще бъдат отворени и достъпни за всички, с изключение на платената лекционна част за професионалисти. 

Специален гост на Sofia Design Week 2011 ще бъде Френският културен институт. Той празнува 20 години от създаването си в България с прoграма от 20 културни събития през цялата година. Звездите на L'Observeur е изложбата, с която институтът се включва в Sofia Design Week Той ще представи 33 от най-иновативните постижения на индустриалния дизайн за изминалата година – от 31 май до 26 юни в Софийска градска художествена галерия. 



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.