05.04.2011 15:51

Маджо вдига 5-звезден хотел

Видян 3636 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Митичният шеф на вече бившата групировка СИК Младен Михалев-Маджо ще строи хотел в София, като целта е да развива в него градски и конгресен туризъм. Бизнесменът е създал на дружеството Контакт лърнинг център на 26 март, съобщи ексклузивно информационна агенция БЛИЦ. 

Дружеството е с капитал 1,3 милиона лева и е ООД. В него съдружници с равни дялове са Младен Михалев и жената, с която той живее от години - Милкана Паунова. 

Капиталът на дружеството е изцяло апортна вноска на имот, намиращ се в София в местността Ботаническа градина, район Витоша. Парцелът е с площ близо 4 декара, като върху него в момента има изградена къща с басейн и допълнителна инфраструктура.

Новото дружество е с предмет на дейност организиране на курсове, семинари и фирмени мероприятия, управление на активи, отдаване под наем на недвижими имоти, вътрешна и външна търговия със стоки, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, консултантски услуги, маркетинг и управление на фирми, рекламна дейност.

Намерението на Маджо е да построи хотел от градски тим с категория пет звезди. В него ще бъдат канени бизнес делегации от България и чужбина и ще бъде рекламиран пред платежоспособни клиенти. Целта е самият хотел да стане реална конкуренция на марките, които са водещи в този сегмент в столицата.




Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

телец