20.02.2011 14:29

Винария събира най-силните в бранша

Видян 1285 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-престижният форум на производителите на вина и високоалкохолни напитки - традиционното за Пловдивския панаир изложение – Винария, се открива в сряда, 23 февруари. В тазгодишното му издание ще участват само най-силните родни компании, които ще демонстрират иновации и модерни бизнес практики, които въпреки кризата подпомагат икономиката на страната. Водещите производители в различните браншове ще заложат на новаторски подходи и нови технологии, продукти и проекти за развитие. Те ще представят страната ни пред множество влиятелни международни партньори.


Официалната делегация и всички гости ще бъдат посрещани от бляскавия щанд на Винпром Пещера, който тази година е под мотото - Още една крачка напред. Креативният екип на винпрома ще ни впечатли отново с модерна и зрелищна изложбена площ. Лидерът в производството на вина и високоалкохолни напитки у нас традиционно ще заеме почетното място в палата номер 11. Като най-голямата и наложила се на родния и световния пазар, компанията е подготвила за своите партньори и всички гости на Винария много нови продукти. На изложението за първи път ще се дегустира новата марка вина на производителя. Появяването им за първи път на този влиятелен форум маркетинг специалистите планираха като комплимент към организаторите му. С промоцията компанията  благодари за ежегодния избор Винпром Пещера да бъде лицето на международно признатата Винария.


Изненадите на лидера не спират до тук. Компанията вече потвърди, че през 2010 г. е инвестирала в прилагането на иновативни технологии за развитието на своите продукти. По време на Винария ще бъдат представени за пръв път обновената ракия Пещерска - притежаваща най-голям пазарен дял у нас, както и премиерни серии водки и други продукти. Освен с още по-добри вкусови и качествени показатели, те скоро ще изгреят и в обновен дизайн. Някои от тях са с напълно нова визия и имидж, други са подобрени според нуждите и очакванията на потребителите, коментираха от маркетинг отдела на Винпром Пещера. Зад това начинание стоят световно признати творчески агенции, чиито произведения ще бъдат представени в рамките на Винария. Посетителите на изложението ще се запознаят и с множеството инвестиции в капацитета и технологичната база на компанията от създаването и до днес.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Мъж загина при трудова злополука в Симитли

Мъж загина при трудова злополука в Симитли

Мъж загина при трудова злополука в ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви