Свързани новини

29.11.2010 18:17

Процесът срещу Наглите започна с фалстарт

Видян 1849 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Делото срещу групата за отвличания Наглите не тръгна, съобщи news.bg. Подсъдими в процеса са Ивайло Евтимов, Прокопи Прокопиев, Даниел Димитров, Кирил Кирилов, Павел Петков, Любомир Димитров, Цветозар Славчев, Радослав Лебешковски и Митко Лебешковски.


На днешното първо съдебно заседание не дойде адвокатът на Ивайло Евтимов. Той е посочил, че е ангажиран по друго дело и няма възможност да се яви. Освен това, стана ясно, че Прокопиев не е получил копие от обвинителния акт. В съдебната зала присъстваха много от жертвите на групата за отвличания. В съда дойдоха Илиян Цанев, Ангел и Камелия Бончеви, Георги Георгиев, Васил Маникатов, Киро Киров със сина си, Борислав Атанасов и Румен Гунински заедно с баща си. Майката на Джорджио Марков - Катрин посочи пред медиите, че когато синът й е бил отвлечен, той е бил едва 14-годишен. Тя поиска минимум 15 г. затвор за похитителите. Катрин разказа, че още през 2008 г. е дала показания пред полицията, като е посочила имена и телефонни номера на повечето обвиняеми. Тогава обаче никой не е обърнал внимание на думите й, подчерта тя. Киров заяви, че не може да разпознае похитителите си и само съдът и прокуратурата могат да установят дали това са хората, виновни за отвличанията. По думите му, за всички подсъдими трябва да има тежки присъди.


По делото има общо 122 свидетели, които трябва да бъдат разпитани. Следващото съдебно заседание е на 22 декември. От МВР обясниха пробива си с цялостен анализ на фактите и информацията, събрана в отделните служби по отвличанията през последните години.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог

Погрижете се и за собствения си просперитет

Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е