14.10.2010 17:14

Заклаха общинар заради телефона на Хитлер

Видян 2052 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Заместник-председателят на общинския съвет на Ракитово Северин Клашнов, известен на жителите в района и на полицията като Чарли, бе намушкан фатално миналата нощ в ромската махала на село Костандово и почина от раните си. В Спешната помощ във Велинград само са констатирали смъртта му, извършителят се укрива и се издирва от органите на реда.


Според говорителя на областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов Чарли е бил в махалата заедно с други мъже, за да търси откраднат мобилен телефон. Нападнали са го с нож в гърба. Инцидентът е станал след пиянски запой и масов въргал между 20-ина души. Мирослав Стоянов категорично уточни, че инцидентът е битов и няма връзка с предстоящия утре частичен вот за кмет в Костандово. Там в момента се води предизборна кампания. Трима кандидати се борят за кметския стол: Ясен Шишеков-Хитлер, издигнат от инициативен комитет, Златан Милев - кандидат на политическа партия ГЕРБ, и Юсеин Крачов от ДПС. Твърди се, че Чарли е бил заклан заради откраднат телефон. Негов собственик е въпросният Ясен Шишеков-Хитлер. Срещу скандалния Чарли има няколко досъдебни производства за притежание на наркотици и оръжие. В МВР-Пазарджик има регистрирани 8 случая на криминални прояви - притежаване на взривни вещества, за хулиганство, нанасяне на телесни прояви, опит за противозаконно отнемане на МПС, кражби. Името му нашумя през 2004 г., когато бе прострелян в краката в автомобила си BMW околовръстното шосе във Велинград от сина на заместник-земеделския министър Стефан Юруков - Илия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.