Свързани новини

30.09.2010 10:57

Изнасилвачът на 9 годишни действал в болестно състояние

Видян 1890 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тих и скромен, добър ученик, без провинения, на пръв поглед неспособен да извърши такова брутално деяние - така определи майката на приятел на Мартин момчето, което се е гаврило сексуално с три 9-годишни свои комшийчета. Оказа се, че хората от Гоце Делчев познават бизнесменския син като добро хлапе, на което може да се има доверие. Затова и информацията, че Марти многократно е насилвал сексуално и е блудствалс трире момченца потресе дълбоко общността. Две от жертвите са първи братовчеди и баба им твърди пред местната преса, че е знаела, че децата ходят у 17-годишния си съсед. Жената обаче не подозирала какво се случва в мазето на тийнейджъра. По думите й, тя му имала доверие, защото момчето се показвало като добра, тиха и скромна личност. Приятели на Мартин казаха, че нищо в поведението му не прави впечатление и дори вечерта преди задържането му били на кино. Младежът признава пред оргните на реда, че е извършител на гнусните деяния, но е извършвал сексуалните актове с децата вследствие на болестно състояние. Никой от трите семейства на насилваните обаче не знае с точност откога датират посещенията на децата им при "батко им" Марти. Родителите на третото момче коментираха, че детето им напоследък изпадало в страхови състояния, изпитвало ужас от тъмното и подскачало при всеки шум, особено нощем. Те обаче го отдавали на едно ухапване от куче преди доста време. Водили го по лекари и психолози, но напоследък и самите доктори изказали съмнение, че състоянито на малкия едва ли се дължи само на ухапването от кучето. Другите две насилвани деца са братовчеди ромчета. Майките им Мария и Роза работят в "Чистота". Те разбрали за стореното на децата им отпреди месец, но си мълчали от срам да не изложат себе си и децата си. Родителите забранили на двете момчета да се срещат с Мартин, което явно го е изнервило, и той започнал да им предлага пари. Майките на двете ромчета не крият, че се страхували. Те приветстват постъпката на родителите на третото дете, че са събрали кураж и са направили случая достояние на полицията и обществеността.


Прокуратурата в Гоце Делчев постанови 72-часова мярка за неотклонение “задържане под стража”. В полицията вече има образувано досъдебно производство по чл. 157, ал. 3 от НК, който предвижда присъда до 6 години затвор.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне