Свързани новини

02.09.2010 14:09

Ученически номера в парламента пред очите на Гинче

Видян 2553 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пред очите на нашата любима народна представителка Гинче Караминова, учителка по пиано в пазарджишко читалище, в парламента се разиграха ученически сцени. Премиерът Борисов напусна преждевременно пленарната зала по време на обсъждането на правителствения доклад за приоритетите ни в ЕС по време на белгийското председателство. Той изчете написаното, изслуша коментара на Сергей Станишев от името на Коалиция за България и на Искра Михайлова от ДПС.


По време на изказването на съпартийката си Моника Ханс Панайотова, която замени като председател на еврокомисията на НС изгърмелия заради корупционния скандал Мери Джейн, но не даден на прокуратурата Светлин Танчев, Бойко реши да си тръгне.


Георги Пирински от БСП поиска прекъсване на заседанието заради демонстрирано неуважение от страна на премиера, но депутатите отхвърлиха предложението му. В знак на протест червените напуснаха залата.


Малко по-късно Борисов изненадващо се завърна. Съпредседателят на Синята коалиция Иван Костов, който в това време се изказваше от трибуната отбеляза:“ще стане съвсем водевилно, ако депутатите от БСП се върнат“. Точно в този момент червените отново влязоха в залата и сценката заприлича на истинска хумореска.


“Помолих да ми покажат тоалетната, вие се измъкнахте да пушите цигари и да пиете кафета“, заяви Борисов от парламентарната трибуна. При напускането на залата той отиде право в кабинета на председателя на парламента Цецка Цачева.


“Кажи, Масларова. Дъвчеш дъвка и не те разбирам какво каза“, обърна се Борисов от трибуната към бившия социален министър и депутат от левицата Емилия Масларова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева

Денят е подходящ да обърнете внимание към детайлите във вашата работа

Денят е подходящ да обърнете внимание към детайлите