Свързани новини

27.08.2010 16:54

Война около Алексей Петров

Видян 3368 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

През последните дни се забелязва изключително ДРЪНКАНЕ на оръжие сред хората, които минават за близки до Алексей Петров. Пускат се слухове, че приятелят на Трактора – юристът Давид Леви, бил изолиран от работата на вестник Галерия, та щял да прави нов проект на име Флаш с бившия телевизионен водещ от бТВ и Нова телевизия Георги Коритаров.


От своя страна Леви отговори: “Призовавам анонимния автор на препечатваната вече в няколко сайта статия да опише по-подробно и обосновано, кои точно от моите бизнес партньори и съдружници смята за „съмнителни” и защо, а ако единственото, в което са „заподозрени”, е страната им на произход, да си каже и това, за да е на ясно поне обществото с що за „маргинален олигофрен” си има работа”.


В избистрянето на темата участва и известната разследваща журналистка Веселина Томова, която освен по тази тема, напоследък много пише и срещу инициативния комитет в защита на Алексей Петров, като вади всякакви подробности от житието на неговата лидерка – учителка.


Върхът на атаките на смелата дама бе достигнат с една несравнима статия в нейния доста популярен и посещаван сайт afera.bg. Тя е посветена на сензационното интервю за Про БГ на бившия участник във ВИП Брадър, приятеля на Янчо Таков и Маргарита Михнева и екс общински съветник във Варна – Веселин Данов.


Ето нецензуриран и нередактиран откъс от опуса:


“Прокурорският свидетел срещу Алексей Петров - Веселин Данов, който ПЛАЧЕ, ХЛЕНЧИ И РЕВЕ при всяко свое появяване в съда и е готов за да сключи сделка с прокуратура, МВР и власт, прегазвайки всеки когото му посочат, само и само да спаси олайнявеният си задник, е разпратил до всички медии лексотанно писмо, в което твърди, че „Веселина Томова и Алексей Петров му откраднали сайта”.


Данов прилага и договор за подръжка на сайта afera.bg, който е сключен с фирма „Макс Ефект” с неговата фирма „Соло Комерс” преди две години.


Както вече писах неведнъж в сайта и в книгите си, сайта afera.bg НИКОГА НЕ Е БИЛ НА ЛИЦЕТО ВЕСЕЛИН ДАНОВ! Той е мой и аз нося пълна отговорност за него и за всяка написана дума в него...


Кое ти откраднах, Шопе, продуктивните ти ташаци, ли?


Ти, който си ЗАТВОРНИК СЛЕД ПРИЗНАВАНЕ ЛИЧНО НА ВИНА В ОРГАНИЗИРАНЕ И РЪКОВОДЕНЕ НА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА ПРОСТИТУЦИЯ И НАРКОТРАФИК, ли днес крещиш, че говориш истината?


Ти, ли, подлецо, който сключи споразумение след като повече от година не само аз, но и много читави хора водеха битка за да извадят справедливостта по т.нар. скалъпено „мега” дознание? Ти ли, който писа ДОНОСИ до главния прокурор срещу когото се сети, само и само за да си отървеш кожата, ревейки, че всяка вечер се самоубиваш от ареста?


Откъде те споходи тази внезапна „храброст”?...


Откъде накъде имаш мобилен телефон, докато излежаваш присъда? Да не би да си директор на затвора?...


Щом заложиха на тебе, мишок, значи истината, за която няма да спра да се боря, е на прав път и ще пробие!


Сайтът afera.bg никога не е бил откраднат от теб, Данов, защото ти не можеш и два реда да напишеш на компютър!


Сайтът afera.bg без Томова никога няма да истинска afera.bg!


Защото аз за разлика от тебе имам характер, защото умея да водя войни, без да хленча като плазмодий, защото словото и таланта винаги са били мачкани точно от такива като теб – войнстваши бездария! И защото никога не клякам, дори и когато ми бият крошета.


Съветниците ти са ми ясни, слугите, които ти пишат писмата на компютър – също...


Ех, затворнико нещастен, и сайт „завера” да направя, и сайт „дрогерия” да направя, пак ще ви пръсна пробитите задници, защото го мога и защото струвам повече от всичките вас, надупени услужливи измекяри.


Що се отнася до Алексей Петров, като плиткоумни бивши ченгета и доносници, ще ви кажа – кофти „активно мероприятие”.


Нито ти ще спасиш далаверка от Комисията Кушлев, нито Павел Димитров ще спечели изборите.


Алексей Петров в сравнение с вас е наистина мъж, та дрънка.


И понеже „заедно сме откраднали сайта afera.bg” от Веселин Данов, сега аз, която съм собственица на сайта, заявявам – ПОДАРЯВАМ САЙТА НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ! Да се знае!


Като ще е гарга, да е рошава.


Никога не съм крила името си. Нито позицията си. И никога няма да позволя, на някакъв неизживян „Дон Домат на мафията”, който щял да се беси и за пореден път да умира, да се гаври с труда ми, с рисковете, които съм поела, с денонощната ми битка за истината.


Такъв филм няма.


Капише?


Този живот е за смелите.


Веселина Томова


П.П. Да се приема от този момент нататък официално – всяко посегателство срещу Веселина Томова и сайта afera.bg – чрез килъри, платени наркомани- биячи, ударни бригади, чукове и мутри – като поръчка от „наказателната бригада” на ВЛАСТТА, С ИЗПОЛЗВАНАТА СИ МАША – ВЕСЕЛИН ДАНОВ!”



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

козирог