01/02

Свързани новини

20.08.2010 17:05

Дамбовците: Полицията ни сви килограм злато

Видян 10658 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

1 килограм злато и часовник IWC, само той на стойност десетки хиляди лева, “просто изчезнаха” при ареста на братята Дамбовци. Няма ги също кредитни и дебитни карти на милиардерското семейство. Тази сензационна информация се съдържа в иск от 100 страници до Европейския съд, който е заведен от Йордан Стоянов. Големият Дамбовец е наел най-големия спец в тези дела Михаил Екимджиев и адвокат Снежана Стефанова. Според правниците са засегнати правата на бизнесмена по чл. 34 от Европейската конвенция.


Те са препитали фамилията. Оказва се, че при втората полицейска акция срещу Дамбовците е изчезнал и камион на стойност 560 000 лева. Всичко това бе показано от Сашо Диков в 5 за 4 по Канал 3. През последните месеци известният журналист нищи темата Октопод като служи за трибуна на членовете на предполагаемата престъпна група.


“За шест месеца след ареста на 10 август тази година не са ме търсили за никакви следствени действия”, разказа самият Йордан Стоянов. Вместо това той бил зает да помага на общината за справяне с наводненията в район Кремиковци. Според бизнесмена той е отказал подкрепата му да бъде компенсирана. Макар да е пресметнал инвестираните в спасителната операция средства на повече от половин милион лева.


Срещу малкия от братята Дамбовци бе повдигнато обвинение. То обаче не е за някакво мафиотско престъпление, а по съвсем друга причина. Той е задържал против волята им диви животни у дома си. Това не е разрешено от закона.


Истината е, че Дамбовеца беше вече глобен по този повод с 3000 лв. заради тигрите и ягуара в двора си, така че екоакцията срещу него може да се стори някому пресилена. Зверовете бяха преместени в софийския зоопарк, макар никак да не е ясно дали условията там не са по-лоши за животните, отколкото при бизнесмена. Това стана на 5 март, само 4 дни, след като Дамбовеца показа домашния си, но нерегистриран частен зоопарк, пред бТВ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и преразглеждане

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и