Свързани новини

29.07.2010 11:25

Яне Янев: Ще има ПГ на РЗС с между 11 и 15 депутати

Видян 1198 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

През новата парламентарна сесия ще бъде възстановена ПГ на РЗС в НС и в нея ще има между 11 и 15 депутати, заяви на брифинг в парламента лидерът на партията Яне Янев.


Вече са предприети необходимите действия, предупредена за това е и Цецка Цачева, председател на НС, добави той. Оказало се, че поради пропуск в правилника на парламента, възстановяването е възможно на принципа "това, което не е забранено - е разрешено", подчерта депутатът от РЗС Емил Василев. От страна на Цачева не е имало възражения, каза Яне Янев. Той допълни, че в новата група няма да има депутати от БСП и ДПС, но пред независимите депутати няма пречка да се присъединят към новата стара група. Режимът за създаване на група е уведомителен. Няма да се допуснат ренегати, които напуснаха ПГ на РЗС, преди тя да се разпадне, заяви Янев. В ПГ ще дойдат само независими депутати, които преди това станат членове на партията РЗС и споделят нейната програма и цели.
В приемната на РЗС постъпили сигнали по повод актуалната тема, свързана с изслушването вчера на вътрешния министър Цветан Цветанов, включително и от две фирми, завели иск срещу МВР за нахлуване на полицаи от БОП в техните офиси. Едната фирма е понесла щети в особено големи размери, за които ще търси обезщетение, седалището й е до "Лъвов мост", поясни Яне Янев. Той каза още, че досега при 7 полицейски акции има подобни нарушения като това в Кърджали в т.ч. и незаконно нахълтване на полицаи в дома на дипломат от посолство на европейска държава. Той е уведомил затова и премиерът Бойко Борисов, който се е извинил затова. В МВР има големи проблеми, не само по установяване на точното място на съответна разработка, хората са демотивирани, екипите са формират на случаен принцип, добави Янев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Клубният футбол

Клубният футбол се завръща с ударни дербита у нас и в Европа

Паузата за националните отбори приключи ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания, за публични