Свързани новини

11.07.2010 17:12

Ген. Любен Гоцев: Не треперя от Маргените

Видян 3191 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Засега не треперя. Стоя на слънце и се пека. Няма причина да треперя. Ресторант Монтерей е в ремонт, затова не ходя там. След като свърши ремонтът, отново ще започна да го посещавам.” Това обясни пред БНР  ген. Любен Гоцев. Той бе потърсен за коментар по повод информации в медиите, че се е скрил, защото се страхува от братята Красимир и Николай Маринови- Маргените. „Не виждам причина да треперя от Маргените. Ако е имало нещо вярно, то е било много отдавна, сега нещата са малко или повече изяснени”, каза още генералът.


Спекулациите по темата се появиха, след като на 14 юни, след продължил 5 години процес, съдът оправда Красимир и Николай Маринови по обвиненията, че са организирали и ръководили престъпна група за убийствата на Гоцев и на покойните вече Никола Дамянов и Иван Тодоров-Доктора.


На въпрос дали Алексей Петров е Октопод или Трактор, ген. Гоцев пък отговори така: „Не слагайте такива имена като Трактор или Октопод. Алексей Петров е български гражданин, който още е неосъждан. Дали има извършени престъпления от него, това ще го докаже съдът.”


Междувременно лидерът на Атака и председател на парламентарната комисия за контрол над ДАНС Волен Сидеров обяви пред БНР, че се очакват отговори от Военната прокуратура и от МВР за това как е назначен Алексей Петров в службите. В предаването Неделя 150 той съобщи, че срещу Петров е имало някаква разработка през годините, но тя е изчезнала. "Ние установихме, че Петров е имал „чадъра” на службите, за да извършва всички дейности, за които сега срещу него се води следствие“, каза още Сидеров.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак