Свързани новини

01.07.2010 16:41

Бойко Борисов: Договорите за газа отиват при главния прокурор

Видян 1491 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Утре или в понеделник съм възложил при главния прокурор да бъде подадена ясна справка с договорите, подписани за газа, заяви премиерът Бойко Борисов.


Той е убеден, че проверката ще завърши с тежки обвинения. Премиерът каза, че медиите се използват за манипулации и от едната, и от другата страна, и за да не се включва и той в този хор, ще даде справката до главния прокурор. Борисов благодари на Румен Овчаров, който пред медиите го е призовал да стартира операция “Плямпачите” и за това дава справката на Борис Велчев. Тя ще бъде много точна, разбита и ясна. Премиерът е убеден, че на някои хора ще им стане много тежко, тъй като днес се е запознал с договорите и цифрите с тях. “Особено с една точка 5.2, която препраща към друг текст”, каза Бойко Борисов. Премиерът заяви, че са “измишльотини” приказките, че ще загубим 7 млрд. и именно за да няма стар спорт с тези хора, той дава на главния прокурор експертните оценки. Борисов се надява, че държавното обвинение ще се произнесе до месец. В четвъртък експерти от България отиват в Русия в централата на “Газпром”, за да преговарят, съобщи още Борисов. “Знаете, че ние искаме да се махнат посредниците и да се намали цената на газта”, каза още той. Борисов отвърна на репликата на Сергей Станишев, който по думите му го е критикувал, за това, че защитава интересите на българските граждани. “Добросъседството между държавите е едно, а да защитаваш интересите на българските граждани е дълг на всеки политик. Както премиерът Путин защитава руските интереси, така и ние сме длъжни да защитим българските”. Премиерът заяви, че е убеден, че ще се разберат с руския му колега за баланс в интересите на двете държави.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и