21.06.2010 12:37

Мъж оцеля като по чудо, ударен с 20-килограмов чук

Видян 2033 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

43-годишният Валентин Лулейски от село Ракитна, община Симитли, оцеля по чудо, след като брат му го удари с 20-килограмов чук по главата.


Братоубийственият инцидент, стана към 20.30 часа снощи, Валентин и 7-години по-възрастният му брат Любомир седели на чаша ракия в дома им срещу кметството в Ракитна. Пийнали, но след това се сетили, че имат да делят имоти, естествено скарали се. Свършвайки аргументите, с които искал да убеди по-малкия си брат, че на него се полага по-голям дял от наследствения имот, Любомир грабнал чука за набиване на железни клинове, т.нар. “вария”, и халосал седящия на стола и нищо неподозиращ Валентин по главата. По чудо потърпевшият не умрял на място, а хукнал из селото с кървяща глава, тропайки от врата на врата с молба за помощ. Възрастна жена от селото му отворила и се обадила на Бърза помощ. С линейка на Спешен център-Симитли Лулейски е транспортиран с тежка кръвозагуба, но в съзнание и контактен в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. Установено е, че Лулейски е с пукнат череп, настанен е в отделението по Неврохирургия, въпреки че след като превързали главата му искал да си тръгне пеш за селото, което отстои на 30 километра от Благоевград. На мястото на инцидента е извикана и полиция от ПУ-Симитли, инцидентът се изяснява.
Пострадалият е бивш строител, по професия арматурист, а ударилият го по главата брат Любомир е пенсионер от мина “Пирин”-Симитли, и двамата са ергени. Към 7.00 часа тази сутрин оцелелият Лулейски крачеше с бинтована глава по коридора на отделението по неврохирургия, оплаквайки се, че му е “саклет”, сестрите едва го убедиха, че трябва да лежи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат