20.06.2010 13:08

Простреляха босът на "Рилски спортист" Юри Галев

Видян 2642 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От четири часа Галев е в операционната, като се оперира от коремните хирурзи, тъй като има огнестрелни наранявания в областта на корема. На три места е увредено тънкото черво и на едно място дебелото от един куршум. Пациентът е с много тежка травма и има опасност за живота му, обясни доктор Сопотенски. Галев има наранявания и на двете ръце, и на двата крака. След като приключи операцията в областта на корема, Галев ще бъде поет от травматолозите, които ще извършат необходимите интервенции. Десет дни ще са необходими за възстановяването му в реанимация, ако операциите му преминат успешно. В „Пирогов” не е приемано друго лице с подобни наранявания, което да е пострадало заедно с Галев, уточни Сопотенски той каза това по повод казаното малко по-рано от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, че с опасност за живота са и Юри Галев и шофьора му. Цветанов каза още, че Юри Галев се е прибирал около 4 часа сутринта и тогава е извършена стрелба по автомобила му, Юри Галев е емблематичен за региона”. Много брутално е извършено нападението, на един от завоите е осъществена стрелбата с автомат "Калашников”, в тази посока е доста агресивно и арогантно това поведение, колегите работят усилено, уточни Цветанов. Връщайки се назад, Галев е участвал в подобни инциденти – грабежи, изнудвания. Не трябва да се допускат подобни инциденти и трябва да положим максимални усилия да заловим извършителите на това покушение, каза още вътрешният министър Цветан Цветанов


 Скандалноизвестният бос на футболния клуб "Рилски спортист" и общински съветник от "Атака" Юри Галев бе прострелян тази сутрин. Галев е докаран в болницата в 5.55 часа с линейка на Бърза помощ-Самоков. Инцидентът е станал по пътя между к.к. „Боровец” и с.Бели Искър. Според първоначалната информация по автомобила, с който се е предвижвал пострадалият е стреляно с автоматично огнестрелно оръжие, което по-късно уточни министър Цветанов .


През 1995 г. Юри Галев бе арестуван след като нахлул в хотел "Рила" в Боровец и стрелял безразборно с автомат "Калашников". Същата година Галев и хората му участват в престрелка с Косьо Самоковеца в кръчма в Бели Искър. Ранени са трима невинни. На 31 декември 1995 г. Галев участва в зрелищен масов побой в дискотека в Монтана. В самото начало на 1996 година нахлува в бар в Перник и стреля с автомат в тавана и витрините зад тезгяха на бармана. През юни 1999 г. отново нахлува в злополучния хотел "Рила" и потрошава бара. Полицията го задържа за кратко и го пуска. През август 2001 г. бе обявен за издирване за отвличане на 31-годишен софиянец. Година по-късно отново бе задържан по обвинение в блудство. На 9 февруари 2009 г. неизвестни наемници стреляха по Галев на пътя между Боровец и с. Бели Искър, но уцелиха само колата му. В началото на февруари четирима приближени на Галев бяха задържани от полицията за палеж на офис на фирма "Бороспорт". Огънят лумнал три дена, след като Галев и негови приятели биха охранители на лифт в Боровец след скандал със сина му.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв