Свързани новини

03.06.2010 10:55

Мъж загина след тежка катастрофа край Симитли

Видян 5711 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Човек загина след тежка катастрофа на Главен път Е-79, в района на гр. Симитли тази сутрин.


Към 8.45 ч. микробус "Фолксваген", с благоевградска регистрация, движещ се в посока Кулата, вижда изпреварващ в насрещното автомобил, който се движи в неговото лента. За да избегне удара с колата, водачът на микробуса натиска спирачка, но поради хлъзгавия път, се завърта, като навлиза в насрещната лента. След което се удря челно в Джип "Пежо", със софийска регистрация. В резултат на удара загива водачът на микробуса Пандо Петров на 63 години от Благоевград. Още двама са леко пострадали, които са транспортирани в болница в Благоевград. Инцидентът става на прав участъка, на 100 м преди надлеза на ж.п. линията за рудник Ораново. Пътни полицаи регулират трафика, като няма натрупани колони, а в момента следствена група от 2-ро РПУ-Благоевград започва втори оглед на местопроизшествието.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.