02.06.2010 11:10

Намериха тялото на Веселин

Видян 2183 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тялото на дете, което беше открито снощи в района на Искърското дефиле, край село Реброво, е на 7-годишният Веселин Игнатов, потвърдиха от МВР. Веско изчезна от дома си в Нови Искър на 27 април и до снощи беше в неизвестност.


„Потвърдена е информацията, че става въпрос за изчезналото момче Веселин Игнатов. Днес предстои да бъде извършена съдебно-медицинската аутопсия. Не мога да кажа, защо тя не беше направена още снощи, когато тялото беше закарано в „Съдебна медицина", заяви директорът на СДВР комисар Валери Йорданов.


Той уточни, че към момента няма категорични насоки за разследването на полицията. „Извършен е оглед в района на Реброво, в Искърското дефиле. Тялото е намерено в реката от граждани, които са подали сигнал в Областната дирекция, колите веднага са тръгнали натам. Рано е обаче за конкретни насоки по разследването", уточни Йорданов.


Валери Йорданов обясни още, че не може да се каже, че по тялото на детето има следи от насилие. Трупът е престоял твърде дълго, докато бъде намерен, и сега единствено аутопсията би могла да покаже дали смъртта на момченцето е настъпила насилствено.


Пред Дарик градският прокурор Николай Кокинов съобщи, че ако аутопсията докаже, че детето е било убито, в прокуратурата ще бъде образувано досъдебно производство.


Информацията за намереното тяло беше разпространена снощи от МВР. Първоначално обаче никой не беше потвърдил, че това е именно издирвания повече от месец Веско.


Веселин Игнатов изчезна на 27 април от дома си в Нови Искър. Момченцето, високо около 130 см, било облечено със синьо шушляково яке, долнище на червен анцуг, сива блуза и обут с бежови обувки. Стотоци полицаи и граждани се включиха в издирването на момчето, беше създадена и група във социалната мрежа Facebook, която обедини повече от 120 000 души. Веско страдаше от аутизъм и основното притеснение на родителите, беше, че евентуално човекът, който го намери, може да не предположи, че детето не може да се върне само у дома. По думите им пред медиите малчуганът изглеждал по-голям за възрастта си, бил контактен и доверчив дори към непознати хора, въпреки че не можел да говори.


От изчезването му на 27 април досега полицията провери десетки сигнали, че Веско е виждан на различни места. Редица противоречиви версии и прогнози се появиха в интернет пространството, обединило хиляди в търсенето на момченцето.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на