Свързани новини

01.06.2010 17:07

Пиян актьор помете двама младежи

Видян 9940 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Двама младежи са в болница в много тежко състояние след кърваво меле на пътя, предизвикано от звездата на Народния театър Валери Йорданов. Христо Стоянов и Рашко Моллов били блъснати на метри от гумаджийница край Горни Богров в събота около 16:00 ч. За инцидента пред 19`  разказа майката на единия от пострадалите Рашко Моллов - Симона.


Рашко и жена му Любка отишли да сменят гумите на мерцедеса си във фаталния следобед. Спрели близо до сервиза, в който работел 23-годишният Христо. Той  тръгнал с инструментите към колата, но в този момент срещу него изскочил джипът на актьора, блъснал го и го повлякъл.  Рашко видял, че джипът продължава към него и жена му. „Успял е само да изблъска Любка, но не е успял да се отдръпне и колата го е прегазила", разказа Симона Моллова. Въпреки че блъснал момчетата, Валери Йорданов не спрял. По пътя си ударил мерцедеса и мотор и спрял на 7 метра от мястото на инцидента, разказа още Моллова. Според очевидци актьорът се държал неадекватно, бил е или пиян, или дрогиран и разказал 5 различни версии за случилото се пред хората. След инцидента пристигнал и баща му, който се  държал изключително арогантно. Казал, че е общинар, и че никой не можел нищо да му направи.


След катастрофата при проверка на КАТ дрегерът отчел 0,6 промила алкохол в кръвта на Йорданов. По-късно той е откаран за кръвна проба във ВМА.


„Синът ми е във ВМА с раздробена челюст, счупени са му костите по лицето и в четвъртък му предстои първата тежка операция“, каза Симона. Другият пострадал -  Христо Стоянов, е в критично състояние в Пирогов. Той е с изваден далак, наполовина изрязан панкреас и спукан черен дроб. Има тежки вътрешни наранявания, счупена ръка и крак.


„До момента никой не ни е потърсил, никой не е попитал как са пострадалите“, каза още Симона. Жената се надява случаят да не се потули. Още повече че има поне 20 свидетели на случилото се.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!