21.05.2010 17:10

ВИС и СИК строят скоростно в кризата

Видян 11786 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Напук на битката срещу мафията и тоталната икономическа криза, която отива към КАТАСТРОФА, терени на ВИС и СИК в центъра на София се застрояват ударно. По странно стечение на обстоятелствата бившите щабквартири на модните агенции на групировките са бутнати и на тяхно място растат мощни билдинги.


На терена на ВИС-аджийската Ексграунд, основана от Дим Дуков и Жоро Илиев и наследена от Розалия Тинкова и Мая Илиева, за броени месеци изскочи истински небостъргач. Той е окупирал ъгъла на Фритьоф Нансен при НДК и дори част от платното на ул. Любен Каравелов. Агенцията лансира звезди като Владко Карамазов от Сървайвър, Ники Илиев от Забранена любов, близкият до Дарина Павлова - Мариян Кюрпанов, дългогодишната приятелка на Тодор Славков - Илона Цакова, гаджетата на Таки - Диляна Попова и Боряна Шехтова, и много други знайни и незнайни модели.


Строителство кипи дори в почивните дни на мястото на обслужвалата рекламно СИК преди години агенция Визаж. На ъгъла на Неофит Рилски и Христо Белчев, недалеч от бул. Витоша, старата къща, от която тръгнаха кариерите на повечето носителки на короната Мис България и на топмоделките ни, се надстроява със замах. Даже пристройката, която навремето бе узаконена от СИК-аджии и в нея беше барчето на Визаж, държано от Трайо Манекена, е отстъпила терен за монументалната бъдеща сграда.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден