19.04.2010 09:46

Балкански: Това е провокация срещу черногожите артисти

Видян 994 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 "Боян Расате дойде пред входа на моя дом, защото циркът е моят дом." Това каза Александър Балкански, директор на цирк "Балкански", цитиран от БГНЕС относно конфликта между него и Боян Расате за паркиране и защо се сбиха.


Според него двамата са провели разговор, като Александър Балкански е помолил Боян Расате да напусне паркомястото. Той го е помолил да премести колата си на паркинга и да освободи мястото пред цирка. По думите на Балкански Боян Расате го е ударил по лицето, като е използвал расистки думи. Агресия и насилие не е имало, сбиване не е имало, категоричен бе Балкански. Той отрече да се е обаждал на полицията, а Расате се е обадил по телефона и е извикал подкрепление. "За мен това беше един повод, една провокация да се тръгне срещу черногожите артисти в цирка", поясни още Балкански.
От своя страна Боян Расате каза, че разказът на Александър Балкански не е истина и това не се е случило. Той разказа как Балкански е казал, че "всички българи са боклуци". Това, което Балкански казва, не е вярно, защото аз не го познавам, каза още Боян Расате. Нищо не се е случило – случи се това, че един човек си направи безплатна реклама и то на мой гръб, уточни още Боян Расате.
"Ще стъпя здраво на моите граждански позиции, защото той ме удари и аз имам свидетелство от лекар за това", закани се още Александър Балкански.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Венко Сабрутев

ППДБ иска комисия за пътната карта и Турски поток

ПП-ДБ са внесли проект на решение за ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…