Свързани новини

31.03.2010 09:50

Не обират само Прокредит Банк

Видян 1167 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Около 6000 лв. задигна неизвестен обирджия от клон на Пощенска банка в София вчера. Въоръжен и маскиран мъж влязъл в банката на бул. Дондуков №35 малко преди 11 ч. Тoй насочил оръжието срещу касиерката и крещейки „Дай парите!“, й подал плик. Жената сложила в него 6000 лв., колкото били към този момент парите в касата на банката. Въоръженият крадец свалил маската си при напускане на трезора и се смесил с пешеходците. Възможно е охранителните камери на банката да са заснели лицето му. Записите от тях са иззети от криминалистите. Според очевидци мъжът е нисък, с тъмна коса, облечен със зелен костюм, на видима възраст около 40 години.


Веднага след обира служителите в банката натиснали паник бутона. Сигналът за грабежа е получен в 10:55 ч. в СДВР. Районът бе отцепен от полицията, която започна оглед на мястото.


Обирът в Пощенска банка има много прилики с този, извършен в клона на Прокредит Банк в кв. Овча купел, коментираха криминалисти. Банковият офис на бул. Монтевидео бе ограбен на 22 март около 14 ч. Тогава мъж с маска и с пистолет в ръка нахлу в банката, заплаши касиерката и й нареди да напълни с пари чантата му. При излизането от банката бандитът също си свалил маската, за да не се набива на очи. Двама очевидци обаче успели да видят лицето му и след тяхното описание експерти направиха фоторобот на предполагаемия обирджия, който все още се издирва.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец