Свързани новини

28.03.2010 17:23

Махат незаконното гето в Обеля след Великден

Видян 2241 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След Великденските празници ще бъде премахнато незаконно гето, построено в близост до метростанция Обеля, съобщи днес шефът на общинската комисия по обществен ред и сигурност Ангел Джамбазки. Заповедта за премахването е издадена в петък от Столична община, осигурено е и финансиране.


Бараките се намират върху общинска земя, в района на ул. 11 и ул. 275. При проверка на полицията се е оказало, че на един адрес са регистрирани 147 души, на следващия - 77, а на трети - 44-ма.


В район Връбница днес бяха огласени резултатите от подписката, събирана срещу незаконното застрояване. В общината са внесени 1100 подписа от жители на квартала, а допълнително са събрани още 500.


Гражданската инициатива за премахването на незаконните постройки бе подета на 31 януари т.г.. Началото бе дадено от членове на инициативния комитет, в присъствието на кмета на района Младен Младенов. Добрата новина, че гетото ще бъде отстранено, съвпадна с празника на района, който се отбелязва всяка година на християнския празник Цветница.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец