Свързани новини

23.03.2010 13:28

Влади Горанов сменя Дянков?

Видян 2664 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всяка сила има антисила и няма незаменими хора.
“Бойко няма с кого да смени Симеон Дянков, въпреки отчайващо лошите резултати на държавните финанси. Дефицитът вече е двоен на онзи, който остави Станишев. И тепърва ще расте – нещата отиват към тотален фалит”, коментират юпита и политици от десни и леви партии.
Според тях трудно ще се намери сериозен финансист, когото премиерът може да навие да смени Дянков като министър, колкото и да търси.
“В ГЕРБ има подготвен човек и той се казва Влади Горанов”, контрират от групата на старите кучета в партията. Именно представител на техния клан изглежда е заместникът на пришълеца от Световната банка.
Неслучайно на младия Горанов се падна не само тежката участ да прави бюджет. Той бе пратен да подрежда и батаците в здравната каса, от която министърът знае само да реже.
Заместник-министър Горанов беше експерт във финансовото министерство при предната власт, но напусна в знак на протест. Той е харесван от хората, които 4 години изграждаха ГЕРБ преди да дойде властта и затова позициите му изглеждат повече от стабилни.



Волен става излишен за Бойко



Волен Сидеров и Синята коалиция стават излишни за Бойко, след като само 1 депутат дели ГЕРБ от абсолютно мнозинство. След решението на конституционния съд групата на Бойко набъбна до 117 души. Благодарение на усилията на Котараците, към тях се присъедини и отцепеният от Яне Марио Тагарински. Обиденият на сините Венци Върбанов също се прислрамчи към ГЕРБ. После депутатът от РЗС Чукарски пристана на управляващите само ден след като им вика “Оставка”. По прогноза на Соня Колтуклиева сега в задачата се пита кой ще бъде 121-ият решителен глас за Бойко, а възможните отговори били Димитър Колев или Тодор Великов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се