Свързани новини

22.03.2010 10:46

Грозев: Полицейският протест целеше да оповести вътрешните ни проблеми

Видян 1727 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Имаме проблеми, които са заявени отдавна и те са вътрешно полицейски, като целта на протеста беше да ги оповести, заяви Галентин Грозев, от синдиката на МВР, цитиран от БГНЕС.


Според него протестиращите са знаели, че министър Цветанов ще дойде и са организирали нещата така, че да не се получи конфронтация. „Вярата отстъпва пред по-силни неща, но имаме доверие на министъра. Очакваме да започнем разговори, защото проблемите в МВР стоят. Очаквахме подкрепата, която беше заявена, но не усетена“.
Грозев смята, че протестиращите разбират проблемите на държавата, като се чувстват силно притеснени от кризата и това оказва влияние на мотивацията им. „Не смятаме да съдим Павлин Димитров“, категоричен бе той. Грозев каза още, че редовите полицаи на улиците са много малко. Бройката служители на МВР на човек от населението не е реална, защото в нея влизат и такива, които нямат пряко участие в разкриване и предотвратяване на престъпления, уточни той. „Ще изчакаме, имаме желание за диалог. Не даваме срокове", заяви в заключение Грозев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.