Свързани новини

21.03.2010 13:37

НДСВ започва подготовката за местните избори

Видян 1324 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Започваме подготовката за редовните местни избори още от сега. Още в петък НДСВ регистрира свой кандидат за частичните местни избори в с. Лозен, заяви лидерът на партията Христина Христова, цитирана от БГНЕС.


„Бидейки 8 години във властта НДСВ неглижираше участието си в местните избори. Искаме да преодолеем тази слабост в дейността си”, изтъкна тя. Все още не е ясно дали жълтите ще излъчат свой кандидат за предстоящия частичен вот в Габрово. Предстои им да направят анализ на политическата конфигурация на територията на общината. НДСВ ще настоява за избори 2 в 1. При сливането на местните и президентските избори в изборния процес ще участват много повече хора и ще се спестят 25-30 милиона лева, коментира председателят на партията. Христова изтъкна, че в много от страните-членки на ЕС съществува подобна практика. Тя, обаче, отказа да коментира друга тема касаеща НДСВ – внесения в съда обвинителен акт срещу бившия жълт министър Николай Цонев. "Ние отдавна сме заявили като наш основен принцип това, че законът е над всичко. Ние сме правова държава, ще оставим съда да направи своето следствие и ще се съобразим с решението му. Политически чадър не сме слагали и няма да слагаме над никого”, каза Христова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на