Свързани новини

26.02.2010 11:10

Цветанов: Стискането на зъби не решава проблеми

Видян 933 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Стискането на зъби не решава проблеми. Това каза вътрешният министър и вицепремиер Цветан Цветанов по повод думите на председателя на ВКС проф. Лазар Груев от вчера, информира БГНЕС.


Цветанов изрази уважението си към проф. Груев, но заяви, за себе си, че е гражданин на тази страна и мажоритарно избран за народен представител в 41 НС. Цветанов допълни, че говори това, което пред него са коментирали мнозинството от избирателите. Вътрешният министър каза, че оценката за българския съд я дават българските граждани и европейските институции. МВР се движи в коридора на борбата с престъпността и с корупцията. Цветанов заяви, че операциите от последните месеци изразяват системния подход на вътрешното министерство в тази борба. Той посочи, че българското общество стиска зъби от 20 години. Според вътрешния министър в МВР има проблеми с корупцията, както и със служители свързани с „Октопода“. Цветанов обаче призова, „всеки да си чисти къщичката". По думите му има оперативни данни за магистрати свързани с корупцията. Той не посочи колко прокурори и съдии се разследват, уточнявайки че това е свързано с разрешения за ползване на СРС-та, а те се издават от Апелативния съд. Министър Цветанов заяви още, че изпитва огромно уважение към съдия Нели Куцкова, „която е обективен човек“. Вътрешният министър изрази готовност в най-скоро време да проведе разговор с нея.
Цветанов съобщи, че ще има задържан служител на МВР. Освен това днес ще бъде отнет достъпът до класифицирана информация на двама служители от службите при вътрешното министерство.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне