Свързани новини

18.02.2010 11:27

Антон Кутев: Ще съдя Мирослав Найденов за клевета

Видян 1707 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Депутатът от левицата Антон Кутев обяви, че ще заведе дело срещу земеделския министър Мирослав Найденов, информира БГНЕС.


Повод за внезапното решение на Кутев беше казаното от Найденов, че думите на Кутев, че от ГЕРБ са нарушили мораториума за заменките, е поредната спекулация на БСП. „Най-доброто в случая е, да не говорят. Мораториумът на заменките не е нарушен, няма промяна и в предназначението нито на земеделските земи, нито на гори”, заяви Найденов и припомни, че преди година предишното правителство е наложило мораториум на заменките с промяна на Закона за горите след силен натиск на ЕК. Според земеделския министър е имало един основен пропуск – не е била забранена промяната на предназначението на земите, с което нарушенията са продължили. Найденов припомни на опонентите си, че още с идването си на власт, е издал заповед, с която се забранява промяната на предназначението на земите. „Промяна на предназначението се допуска само в случаи на инвестиционни проекти, магистрали, ветрогенератори и оранжерии. Но дори тогава няма да бъдат засегнати плодородни земеделски земи”, категоричен бе той.
От своя страна Кутев каза, че Найденов премълчава истината. „Той много добре знае, че аз говоря за промяна на предназначението за земеделските земи, а не за горските. Той ме обвини в лъжа, затова, като го осъдя, ще му взема 10 хиляди лева и ще отида с тях на почивка на Карибите”, разкри Кутев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Енергията ви днес е насочена към творческо и плодотворно изразяване

Енергията ви днес е насочена към творческо и