Свързани новини

03.02.2010 10:14

Ал Кайда ще продължи да напада САЩ, докато Осама е жив

Видян 1488 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Ал Кайда“ подготвя атака срещу САЩ в следващите 3 до 6 месеца, и ще продължи да напада страната, докато лидерът й Осама Бин Ладен и главният му заместник не бъдат „заловени или убити“, предупреди ръководителят на националното разузнаване на САЩ Денис Блеър, цитиран от БГНЕС.


"Те ще се пробват да ни атакуват“, каза Блеър пред конгресмени. Екстремистката мрежа на Бин Ладен, организирала атентатите от 11 септември 2001 г., е „разположила хора в страната“, които „продължават да поддържат връзка“ с нея. Директорът на ЦРУ Леон Панета заяви, че „Ал Кайда“ може да потърси връзка с някой, който няма предишни отношения с екстремисти – като обвинения за коледния атентат нигериец Умар Фарук Абдулмуталаб. „Мисля, че те ще търсят други възможности като тази“, каза Панета. Администрацията на Обама беше подложена на критики за отношението към Абдулмуталаб, който е считан за заподозрян и е получил правото да запази мълчание. Блеър отказа да коментира дали бин Ладен ще получи същите права, ако бъде задържан, но отбеляза, че се надява да бъде разпитван и да бъде „изцедена“ информация.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева