Свързани новини

22.01.2010 16:20

Путин: Не трябва да допускаме тоталитаризъм и украинизация

Видян 1463 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Руският премиер Владимир Путин предупреди срещу опасностите от тоталитаризма и деспотизма, но посочи, че Русия не трябва да приема подобна политическа система като тази в съседна Украйна, информира БГНЕС.


"Не трябва да позволяваме украинизацията на политическия живот в Русия, но не трябва и в никакъв случай да клоним в друга посока, към тоталитаризъм и деспотизъм", посочи Путин. Миналата седмица в Украйна се проведе първият тур от президентските избори, чието провеждане беше определено от международните наблюдатели като "висококачествено" и предлагащо голям избор от кандидати. Но страната страда от хроническа политическа нестабилност. В разговор на голяма среща, председателствана от президента Дмитрий Медведев, на която присъства руският политически елит, Путин призова за внимателна реформа на политическата система на страната. "Необходимо е да внесем необходимите поправки, но трябва да действаме изключително внимателно", заяви той по време на разговор на среща на лидерите на различни партии. "Всяка ефективна политическа система има нужда от здравословно ниво на консерватизъм. Тя не трябва да се разклаща като течно желе всеки път, когато бъде докосната", каза той. Путин яростно отхвърли призива властите да разгледат оплакванията в интернет относно измамите при гласуването на наскоро провелите се местни избори. "50% от материалите в интернет са с порнографско съдържание. Защо трябва да се обръщаме към интернет?", коментира руският премиер.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да ви се наложи да работите усилено

Днес може да ви се наложи да работите усилено и да се