Свързани новини

17.10.2009 12:09

Каракачанов: Най-важно е ВМРО да излезе единна и силна

Видян 1610 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Въпросът не е кой да е лидер на ВМРО, а организацията да излезе единна и по-силна, заяви пред журналисти Красимир Каракачанов преди началото на извънредния конгрес на организацията, предаде БГНЕС.


По думите на Каракачанов на партийния форум трябва да се проведе дебат за следващите две – три години. Красимир Каракачанов посочи като краткосрочна задача местните избори, а като дългосрочна - парламентарните. Не е прецедент да има две кандидатури за лидер на ВМРО – Каракачанов посочи, че през 1997 година също е имало двама кандидати. ВМРО е съвсем демократична организация и всеки делегат може да бъде кандидат, заяви още Красимир Каракачанов. Той бе категоричен, че по никакъв начин няма да пречи и отцепва част от ВМРО, ако не бъде избран, каквато практика има в други партии при подобни ситуации. Дневният ред на конгреса включва 7 основни точки, сред които са разглеждането и приемането на отчет на Националния изпълнителен комитет, отчет на Националната контролна комисия, промени в Устава, да се проведе дебат за действието на ВМРО – БНД и други. Партийният форум продължава с Отчет на дейността на Националния изпълнителен комитет на организацията, който се представя от председателя на партията Красимир Каракачанов. Деловата работа на конгреса по дневния ред ще продължи и утре.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак