Свързани новини

14.10.2008 12:52

Задържаха Марио Минев за побоя в Петрич

Видян 3505 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Задържаха известният в петричко като "човекът митница" Марио Минев, предаде кореспондентът на БГНЕС в Благоевград. Арестът на Минев е във връзка с нанесения жесток побой над лидера на партия Атака в Пиринско- Огнян Тетимов, съобщи за БГНЕС директорът на ОД МВР- Благоевград комисар Константин Титянов.


В момента служители на РУ Петрич продължават разследването и извършват обиск. БГНЕС припомня, че лидерът на Атака в Петрич- Огнян Тетимов бе заставен късно снощи с нож на шията да подпише декларация, че се отказва от съветническото си място в общинския съвет в Петрич. В момента Тетимов дава показания пред полицаи в столичния институт "Пирогов", където бе транспортиран час след нанесения му побой снощи и му предстои операция. Директорът на ОД МВР- Благоевград също пътува за София. Два дни преди частичния вот за общински съветници в Петрич, в дома на Альоша Ангелов в ромския квартал в Петрич бяха открити списъци с имената и личните данни на над 400 избиратели. В дома на познатия като Альо неформален лидер на махалата беше открито и разрешително за оръжие на името на известния ескмитничар Марио Минев, който бе уволнен от ГКПП-Кулата преди години.
Районният прокурор в Петрич Лидия Манолова каза в изборния ден, че версията е, че Альоша е закупил автомобил от Марио Минев неотдавна и разрешителното за оръжие е открито в колата.
Съпругата на Марио Минев- Вили е общински съветник в новия местен парламент в Петрич. Тя влезе като водач на листата на "Съюз на комунистите в България". Партията спечели в събота с гласовете на избирателите два мандата в петричкия общински съвет.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне