Свързани новини

15.09.2009 12:05

Петима от полицаите-рекетьори остават в ареста

Видян 1420 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Петима от задържаните на 12 септември осем полицаи от Бяла Слатина остават в ареста с постоянна мярка "задържане под стража", съобщи окръжният прокурор на Враца Светлозар Лозанов, предаде БНР.


Заседанието на състав на Окръжен съд-Враца по искането на прокуратурата за налагане мерки за неотклонение на задържаните полицейски служители бе късно снощи при закрити врати. Внесеното искане от страна на обвинението бе за налагане на постоянна мярка за задържане на седем от тях. Съдебният състав е постановил да останат в ареста 37-годишният Мирослав Милчев, 38-годишният Архангел Маринов, 37-годишният Красимир Пеев, 32-годишният Владимир Чомаковски и 30-годишният Петър Кунински, като е приел, че за тях има достатъчно събрани доказателства, че са съпричастни към престъпленията, в които са обвинени.


Парична гаранция от 5000 лева е постановена за 40-годишния Митко Буровски и за 44-годишния Калинчо Костовски, допълни окържният прокурор. Съдът е решил да бъде освободен най-младият от групата - 26-годишният Цветомир Цветанов. Решенията на съда могат да бъдат обжалвани в тридневен срок пред Софийския апелативен съд.


Осемте служители на РУ на МВР в Бяла Слатина бяха задържани на 12 септември при специализирана полицейска операция. Срещу тях са повдигнати обвинения за участие в организирана престъпна група за рекет на български и чуждестранни граждани, незаконно притежание на оръжие и други. Групата е била обект на разследване от екип на "Вътрешна сигурност" на МВР със съдействието на Окръжна прокуратура-Враца. Информацията е на БНР.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и