Свързани новини

06.08.2009 10:20

Тошко Тодоров поема ресора за борба с измамите

Видян 2586 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тошко Тодоров, който от идния понеделник ще беше назначен за заместник-изпълнителен директор на Националната агенция за приходите, поема контрола върху дирекциите, които се занимават с борбата срещу данъчните и осигурителни измами, съобщиха от информационния център на НАП, цитиран от БГНЕС.


Под негово ръководство ще бъдат звената „Ревизии при особени случаи”, „Интрастат” и „Централно звено за връзка” (което се занимава с обмен на ДДС информация с данъчните администрации в ЕС). Новият заместник-изпълнителен директор ще координира и взаимодействието на НАП с правоохранителните органи – МВР и Прокуратурата.
Тошко Тодоров е роден на 26 ноември 1966 г. в град Добрич. В системата на приходната администрация работи от 1992 г., когато постъпва като данъчен инспектор в Териториална данъчна дирекция (ТДД) Добрич. За шест години в ТДД Добрич преминава последователно през длъжностите главен данъчен експерт и началник отдел „Принудително събиране”. През 1998 г. заема поста директор на ТДД Добрич. Такъв е до старта на НАП през 2006 г., когато е назначен за заместник-директор на дирекция „Обжалване и управление на изпълнението” във Варна. От 1 юли 2006 г. до 2 юни 2008 г. г-н Тодоров работи в отдел „Управление на изпълнението” в Централно управление на НАП. Тошко Тодоров е завършил математическата гимназия в родния си град. Завършва висшето си образование във Висшия финансов счетоводен институт „Д. А. Ценов”, град Свищов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

риби