Свързани новини

05.07.2009 19:11

Срам: Убиецът от Кюстендил стана депутат

Видян 15793 пъти | Коментари 0
Гласували 14 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Според резултатите, известни към редакционното приключване на броя на 19 минути, за първи път в българската история ще имаме убиец с потвърдена на две инстанции присъда за депутат.


Казва се Валентин Микев и ще бъде народен представител от Кюстендил. Той си траеше “по мъжки” за своето престъпление, което 19 минути разкри. Не посмя директно да ни отговори при моногкратното търсене по телефона, а все ни прехвърляше към някого. Негов човек дори ни предложи “да си бъдем полезни”, ако спрем или забавим публикацията, което ние не приехме. След това Микев се опита да оправдае непростимата си постъпка. Като нападна нашата и други огласили информацията медии.


19 минути го призовава да подаде оставка още с встъпването си в длъжност като депутат. А неговите колеги просто да я приемат. България може!


Народен представител от ГЕРБ става също съденият от софийската община за сделка на неговата фирма на стойност 14 милиона евро (с фалшифициран подпис) Емил Димитров от София – област.


На депутатска банка ще седне и Десислава Атанасова от Русе, която е съдена в момента за лъжесвидетелство според документи, изнесени от в. Телеграф. Интересно е дали още на първото си заседание Народното събрание ще гласува за свалянето на техните имунитети или от старта си ще хвърли сянка върху морала на новите депутати.


За съжаление гласуването за напълно непознати и съмнителни субекти беляза поредни български избори.


И то при удивително висока избирателна активност. Тя надмина половината от избирателите по списък, които са близо 7 милиона души и стигна над 60% от реално пребиваващите в страната избиратели.


Убедителна победа извоюва партията ГЕРБ!


За нея според социолозите и данните им, изнесени към редакционното приключване на броя, са гласували  37-41%. 


За БСП гласовете са от 18-21%. ДПС е на трето място с 13-15%, следвано от Атака с 9-11%. Синята коалиция твърдо е пета с резултати между 7 и 9%.


Към 19 часа около чертата за попадане в парламента - 4%, се въртяха с най-големи шансове ЛИДЕР и РЗС и на последно място НДСВ. Така се сбъдна още една прогноза на социолозите.


За отбелязване е също, че през целия ден нито една от партиите не промени своята позиция в класирането.


Официалните данни за гласуването ще излязат след дни. Причината е, че реално се провеждат по две преброявания във всеки избирателен район. Едното е по пропорционалната листа, а другото е за мажоритарните кандидати.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

дева

Днес ще имате повече служебни задължения от обикновено

Днес ще имате повече служебни задължения от