Свързани новини

03.07.2009 08:52

Вълчев: Да изчистим България от боклуците

Видян 1732 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Време е да изчистим България от боклуците във всеки смисъл на тази дума", обърна се образователният министър и мажоритарен кандидат в листата на НДСВ в 24-ти МИР Даниел Вълчев към своите симпатизанти на предизборния концерт на партията пред НДК, съобщи БГНЕС.


Зелен меморандум подписаха водачите на листите и мажоритарните кандидати в 23, 24 и 25-ти МИР в столицата - Пламен Константинов, Даниел Вълчев и проф. Огнян Герджиков. Приемайки меморандума, те публично се ангажираха да стимулират екоземеделието и производството в страната, да премахнат пластмасовите опаковки, да реализират национална стратегия за развитие на екоенерегетиката и воденето на еко-икономическа политика и всеки закон в страната да бъде приеман след оценка на неговото въздействие върху околната среда.
"Време е нормалното да се върне в българския публичен живот", каза още от трибуната Вълчев. "Очакваме поредната победа", обобщи нагласите в партията кандидатът за депутат Кирил Арсов.
Пламен Константинов коментира, че е крайно време да има министерство на спорта. Според него изявленията на премиера Сергей Станишев отпреди няколко дни, че би трябвало да има такова министерство, са много закъснели. "Създаването на министерство на спорта е само първата стъпка, втората е то да може да функционира успешно", допълни още Константинов. Въпреки дъжда в столицата близо 400-те симпатизанти на жълтите не си тръгнаха от концерта и останаха да изслушат изпълненията на рок-ветераните от БТР. Сред привържениците на жълтата партия можеха да бъдат видени и младежи, държащи плакати с лика на Даниел Вълчев. Сред тях бяха и някои от членовете на националното представителство на студентските съвети.
За празничния концерт от НДСВ специално в близост до сцената огромен имаше балон с надпис "Да почистим България заедно".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности за