Свързани новини

29.06.2009 11:17

Освиркват Румен Петков в Плевен

Видян 1611 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не влагам личен мотив, като се кандидатирам срещу Румен Петков в Плевен, заяви в сутрешния блок на БНТ, ген. Илия Илиев, мажоритарен кандидат на РЗС в Плевен.


Това с което мога да бъда полезен като експерт ще приложа в работата си на депутат, заяви още Илиев. Пред нас стои избора между кресливата демокрация или да се замерват хора със яйца, а аз съм за избора на разума и защита на бъдещето на Плевен, заяви мажоритарният кандидат на БСП в Плевен и основен опонент на Илия Илиев Румен Петков, който е и бивш вътрешен министър. Илиев напусна поста на главен секретар в МВР поради остри противоречия с Румен Петков в края на 2007 година. Кандидатирам се от листата на БСП защото имам леви убеждения и вярвам, че в България може да се осигури достоен живот, заяви кандидатът на БСП. Владислав Методиев кандидатът на Лидер в града, каза, че като работодател може да помоли служителите си да го подкрепят, но мотивацията не могат да са 50 лева раздавани преди изборите. Камелия Касабова от НДСВ заяви, че благодарение на международните контакти на НДСВ в района могат да докарат инвестиции в района. Тя предложи и преместване на Апелативния съд от Велико Търново в Плевен, запазване на валутния борд, влизане в евро зоната до 2013 г., съобщи БГНЕС
"Докато бях главен секретар в МВР и заемах други ръководни постове, като ръководител на гранична полиция в Плевен работил съм честно и почтено. Но заради работата ми срещу корупцията, ми се случи това, което ми се случи”, заяви Илиев и допълни: Всички други ресори няма как да тръгнат, ако не бъде смачкана и премазана корупцията. Според опонента му Румен Петков, българските граждани трябва да са наясно, че финансовата ни система е много стабилна. Само в Плевен на 23 фирми са отпуснати 440 хил. лв., за да бъдат запазени работните места. Докато говореше, Румен Петков беше освиркван на площада в Плевен на няколко пъти. Цветан Костов, кандидатът на Синята коалиция, заяви за да се спре купуването на гласове на изборите, трябва хората да излязат да гласуват по съвест. Стела Банкова се кандидатира в Плевен като независим кандидат и обеща да продължи с досегашната си активна работа в парламента, ако бъде избрана отново.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

козирог