Свързани новини

19.06.2009 16:26

Илия Илиев: Кандидатурата ми не е „анти - Румен Петков”

Видян 1831 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не идвам тук, за да водя лична битка с Румен Петков. Това заяви в родния си град Плевен, водачът на листата на РЗС и бивш главен секретар на МВР Ген Илия Илиев, предаде БГНЕС.


Аз съм си аз, идвам тук воден от принципите си. По една случайност и двамата с Румен Петков сме от Плевен, но моята кампания не е анти – Румен Петков. Така Илиев отговори на обвиненията, на депутата от Коалиция за България Васил Антонов, че се е кандидатирал, за да се бори с бившия си началник. Той добави, че в парламента ще работи в посока поправка на закона за МВР, тъй като според него не е допустимо, в днешно време полицаите да протестират за заплати. Илиев обясни, че в работата си като бивш полицай е следвал принципите на реда, закона и справедливостта и затова сега се кандидатира в партията на Яне Янев. Винаги съм работил за законите, а сега искам с моя експертен потенциал, да работя за създаването им.
РЗС ще се бори в Плевен за 2 от общо 10 пропорционални мандата и да подобри резултата си от 4,95 на сто на изборите за европейски парламент.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на