Свързани новини

17.06.2009 10:22

17 миньори загинаха след взрив в индонезийска мина

Видян 1426 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

17 миньори са загинали и още около 20 се водят "безследно изчезнали" след случаен взрив в нелегална мина за въглища в Индонезия, предаде БГНЕС.


Спасителните работи доведоха до откриването на още 8 тела в мината, която се срути предната вечер след експлозия на метан, при която пламъците се издигнаха на 50 метра. 9 ранени са приети в болница в западната част на остров Суматра. Между 19 и 23 души са безследно изчезнали. Според провинциалния отговорник за спасителните операции Аде Едуард, има значителни шансове те да са вече мъртви, защото "има много въглероден двуокис". Жертвите са използвали традиционни методи за копаене, с малко или никакви мерки за сигурност. Индонезия е вторият в света износител на въглища след Австралия, но процесът на извличането им в нелегалните мини е свързан със значителни опасности за персонала. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.