Свързани новини

27.04.2009 09:40

Американски авиокомпании разрешават отмяна на полети за Мексико

Видян 1377 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Няколко големи американски авиокомпании позволяват на потребителите си да променят плановете си за пътуване до Мексико без глоба или такса, след като беше съобщено за наличието на свински грип в страната, но досега не е отказан нито един полет, предаде БГНЕС.


AMR Corp's American Airlines, Continental Airlines Inc и US Airways Group Inc заявиха, че са получили няколко запитвания и позволяват на клиентите си да сменят плановете си за пътуване. "Имахме няколко обаждания от потребители, но не голям брой, които искаха промяна или информация", заяви говорителят на American Airlines Тим Смит. "Съобщиха ни, че властите в Мексико наблюдават внимателно напускащите страната". Куриерската служба FedEx Corp заяви, че ще се съобрази с всякакви препоръки или ограничения, поставени от Центъра за контрол на заразните болести на САЩ. "Ние наблюдаваме ситуацията отблизо и нашият първи приоритет е безопасността на нашите служители и обществото като цяло", заяви говорителката на компанията Сандра Муньос. Страховете от глобална пандемия от свински грип нараснаха с новите инфекции в САЩ и Канада и милиони мексиканци останаха по домовете си, за да избегнат вируса, който вече може да е отнел живота на 81 души. Въпреки, че единствените смъртни случаи са в Мексико, грипът се разпространява, като в САЩ има 20 случая, в Канада 6, възможни са случаи в Колумбия, Европа и Нова Зеландия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ВМРО

ГЕРБ може и да не иска ППДБ да изчезнат: ВМРО

Днес Деница Сачева е завила, че времето ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне