24.04.2009 09:55

Бивш съветник от ГЕРБ печелел милиони от балите

Видян 17918 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 3.2500
много слаба слаба добра много добра страхотна

Фирмата, която вози бали до депото в Силистра, е свързана с бившия общински съветник от ГЕРБ Гълъбин Боевски, е установила проверка на в. „Сега“. Става въпрос за фирмата “Шик Кар Трейдинг“, получила поръчка за милиони левове като партньор на общинската “Чистота Искър“. Миналата година общинското дружество спечели обявената от общината обществена поръчка за возене на балите, въпреки че не разполага с камиони. Изборът, за който не е провеждана процедура по Закона за обществените поръчки, е станал месеци след като Боевски подаде оставка от СОС.


Справка във фирмените регистри показва, че дружеството е 100% собственост на Матей Митков Боев, посочва изданието. И двата адреса, на които е регистрирана фирмата, както и служебните телефони и и-мейл, съвпадали с тези на фирма “M-Юнайт“, в която по 50%  си делели Милена Боева и Гълъбин Боевски. На същите адреси Милена Боева и Матей Боев имали регистрирана по още една фирма. Компания на общия адрес имало и трето лице със същата фамилия - Стефка Миткова Боева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион