21.04.2009 15:32

Двойният убиец от „Соло“ прати баща си в болница

Видян 2379 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

24-годишният Илиян Тодоров, който сам се предаде в пернишката полиция за извършването на жестокото клане пред столичния клуб „Соло“, предизвика тежко здравословно състояние у баща си, научи 19'. Както вече стана ясно убиецът е син на председателя на групата общински съветници на БСП в Перник и генерален директор на Национална служба “Растителна защита” Венцислав Тодоров. В момента бащата се намира в пернишката болница с тежка хипертонична криза, която е в следствие на криминалната драма, разиграла се със сина му.


Илиян, който уби двама младежи и рани трети, не се слави като конфликтна личност, разказаха пред 19' запознати. Като дете той не създавал проблеми, но бил много глезен. По думите на майка му в момента той също бил на лекарства заради инцидента. Срещу убиеца вече е повдигнато обвинение за убийство по хулигански подбуди, но той не се е признал за виновен, стана ясно още.


В събота след скандал между младежи пред клуб „Соло“ на ул. „Позитано“, Илиян закла с нож 21-годишния вратар на националния ни отбор по хокей Кирил Въжаров и 24-годишния му приятел Васил Александров. Той рани и трето момче, което все още е в шок.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

риби