Свързани новини

20.03.2009 19:59

Закононарушения в документо-оборота на РИОСВ-София

Видян 2724 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Инспекторатът на МОСВ констатира сериозни закононарушения при воденото и подписването на документите в РИОСВ –София, съобщи пресцентърът на МОСВ, цитиран от БГНЕС.


На 18 март министърът на околната среда и водите назначи временно изпълняващ длъжността директор на РИОСВ-София до завръщане на титуляра Гергана Благиева, която е в болничен по майчинство от 12 декември 2008 година. При въвеждането в длъжност на новия директор е спазена задължителната процедура за приемане и предаване на документация. Назначена е комисия с председател служителят по сигурността на информацията на МОСВ, в която участват юрист от МОСВ, главният счетоводител на РИОСВ-София, експерт от дирекцията, отговаряща за координацията на работата на РИОСВ, експерт от дирекция „Човешки ресурси” на МОСВ.
На 18 март в присъствието и на главния секретар на МОСВ г-н Тамер Бейсимов служителят по сигурността на информацията, в качеството си на председател на посочената комисия, извършва изискващото се по процедура запечатване на кабинета на директора на РИОСВ-София, деловодството и касата. На 19 март определената със заповед комисия по приемането и предаването на документацията прави пълен опис на документите и съставя протокол за приемането и предаването им, подписан от всички членове, както и от изпълняващият дотогава длъжността директор Д. Монтолова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

дева