Свързани новини

31.12.2018 08:02

Нумерологичен хороскоп за 2019 г.

Видян 8265 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Астрологически новата година се очаква да бъде по-спокойна, тъй като важни планети като Марс и Венера няма да имат ретроградности. По нумерология обаче 2019 г. е Тройка – година, в която ще има много шоу, но е трудна за бизнес.
Най-тежко е положението на единиците. Това са хора, чиито цифри в рождената дата дават сбор едно, когато бъдат сведени до едноцифрено число. Например родените на 13 юни (1+3+6=10=1+0=1) като премиера Бойко Борисов. Единиците са в лична година 4 - тяхното лично число 1 се събира с Тройката, която бележи 2019 г. Това е най-трудната година от 9-те в жизнения цикъл. Специално внимание трябва да има към няколко месеца. Първият от тях е март, когато единиците са под знака на 7 – нищо не е такова, каквото изглежда. Допълнително усложнение идва от факта, че почти целия месец – 23 дни, вместо обичайните от 19 до 21, имаме Ретрограден Меркурий: като дати това е периодът от 5-и чак до 28-и. Другите най-трудни месеци за единиците са май, когато имаме европейски избори, и септември, когато е най-ранната дата за местен вот – и двата са задължителни, дори да няма предсрочен парламентарен. Освен Борисов, единици са също Лили Иванова - 24 април, Реджеп Таийп Ердоган – 26 февруари, Слави Трифонов, Жан Клод Ван Дам – 18 октомври.
Трудна е годината и за президента Радев и немския канцлер Ангела Меркел. Той е роден на 18 юни, а тя на 17 юли, което означава лично число 6, каквото имат и всички хора, сборът в рождените дати на които се равнява на тази цифра. Събрано с годината Тройка, им се дава Деветка. Това е числото на духовните водачи, но и на сътресенията – особено емоционални, на приключване, на вършене на чужда работа или поемане на чужда отговорност. Но според руските нумеролози – също на слава и пари. През март – за тях Тройка – ще бъдат в светлините на прожекторите. Трудният месец е април, а неочаквани събития може


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Да пцовисат за да не се мъчат!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

скорпион